Møllegårdsvænget 18

Nr. Broby, 5672 Broby
Opstilling
Type
Helårsgrund
Grundareal
1389 kvm.
Overtagelse
Snarest
Bemærk

Ingen byggepligt
Salgspris
kr. 230.000
Offentlig grundværdi
kr. 306.500
Ejendomsskat 2017
kr. 4.926

Natur byggegrund op ad fredet
skov mod nord og levende hegn mod vest – byggemodnet og klar til byggeri!

Perfekt natur hjørnegrund klar til byggeri på Møllegårdsvænget 18 i Nr. Broby. Terrænet skråner svagt og giver næsten alle typer huse en smuk udsigt mod fredet skov i nord og levende hegn mod mark i vest. Natur byggegrunden ligger nord for Nr. Broby på en udstykning af 20 byggegrunde, hvoraf de 7 er solgt, og de første boliger står færdige.

Nr. Broby er et børnevenligt område med grønne fællesarealer og ligger blot 500 meter fra dagligvareforretninger, fritidsaktiviteter og Nr. Broby Fri- og Sportsefterskole.

Salgsprisen er inkl. kloak- og antennetilslutning, mens køber skal betale tilslutningsbidrag til vand, fjernvarme og el (ca. kr. 74.000 inkl. moms). 

 

Hvordan bliver byggegrunden jeres?

I kan ringe til os på mobil 2163 6029 eller kontakte os på nedenstående kontaktformular. Vi har den oprindelige salgsopstilling, matrikelkort, lokalplan og udviklingsplan for Nr. Broby, den generelle jordbundsundersøgelse samt vedtægter for grundejerforeningen på Møllegårdsvænget.

Hvorfor sælger vi denne unikke
natur byggegrund?

Vi købte denne fantastiske natur byggegrund i december 2012, da vi faldt for de smukke naturomgivelser og de fantastiske muligheder, grunden kunne tilbyde os. Desuden så vi for os, hvor fint stedet ville danne rammen om en god og tryg opvækst for vores børn.

Men skæbnen ville, at vores arbejdsforhold ændrede sig, da den ene af os fik et drømmejob på Nordfyn. Det bevirker, at transporttiden til og fra arbejde bliver for lang, især da vi har to små børn. Derfor har vi valgt at opgive drømmen om at bosætte os i Nr. Broby.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget – for nu har du/I muligheden for at overtage denne dejlige byggegrund!

Matrikelkort

Matrikelkort.jpg

Sådan indgår vi en købsaftale

Vi er kun interesseret i en fair handel, derfor skal det være trygt for begge parter

Når I er nået frem til, at denne skønne byggegrund skal danne fundament for jeres nye hjem, og vi er blevet enige om indgå en aftale med hinanden, skal der udarbejdes købskontrakt, tinglysning mv. Dette skal foretages af en uvildig advokat eller ejendomsmægler. Udgiften til de nødvendige papirer deles ligeligt imellem begge parter.

Fam. krappkrogshave
Rugårdsvej 518
5210 Odense NV
Telefon 2163 6029
mail@naturgrund.dk